Σφραγισμένη βιντεοκασέτα του «Back to the Future» πουλήθηκε για 75.000 δολάρια (photos/videos)

0 12

Έναντι του ποσού των… 75.000 δολαρίων πουλήθηκε ένα σφραγισμένο αντίγραφο βιντεοκασέτας VHS του κλασικού φιλμ «Back To The Future» του 1985.

Η βιντεοταινία από το 1986 βαθμολογήθηκε, χαρακτηρίστηκε σχεδόν άριστης κατάστασης και το ποσό που καταβλήθηκε για αυτήν πιστεύεται ότι είναι το υψηλότερο ποτέ για ταινία VHS.

Η βιντεοκασέτα – που ανήκε στον ηθοποιό Τομ Γουίλσον, που υποδύθηκε τον Μπιφ Τάνεν πουλήθηκε σε δημοπρασία με 260 σφραγισμένες κασέτες VHS που διοργανώθηκε από τον οίκο Heritage Auctions στο Τέξας.

Ο Γουίλσον ανέθεσε στον οίκο δημοπρασιών την πώληση σφραγισμένων αντίγραφων και των τριών ταινιών της τριλογίας με τη βιντεοταινία του «Back to the Future II» να πωλείται για 16.250 δολάρια και το «Back to the Future III» στο ποσό των 13.750 δολαρίων. Και οι δύο συνοδεύονταν με υπογεγραμμένη προέλευση από τον εκλιπόντα εκτελεστικό αντιπρόεδρο της MCA και τον πρόεδρο της Universal Pictures, Τομ Πόλοκ.

Άλλες βιντεοταινίες υπερπαραγωγών από τις δεκαετίες του 1970 και του 1980 που πουλήθηκαν στη δημοπρασία ήταν του φιλμ «The Goonies» (50.000 δολάρια), του «Jaws» (32.500 δολάρια) και του «Ghostbusters» (23.750 δολάρια).

Διαβάστε επίσης:

Η Σαμάνθα Φοξ παντρεύτηκε την σύντροφό της Λίντα Όλσεν

Εύα Μέντες: Στιλάτη στην Αντίπαρο – Η κομψή εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού (photos/videos)

Άγγελος Μπράτης: «Έχει κλείσει για μένα ο κύκλος του GNTM – Δεν με νοιάζει να μου λένε πόσο όμορφος είμαι, μου το λέει ο σύντροφός μου»

Πηγή

Το άρθρο Σφραγισμένη βιντεοκασέτα του «Back to the Future» πουλήθηκε για 75.000 δολάρια (photos/videos) εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.
O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.