Δήμητρα Πισπιρίγκου:”Έστω και καθυστερημένα να δικαιωθούν τα παιδάκια μας”

0 8

H Δήμητρα Πισπιρίγκου στην πρώτη δήλωσή της μετά την πολύωρη κατάθεση στη ΓΑΔΑ

Σχεδόν απόλυτη για την αθωότητα της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου εμφανίστηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην πρώτη δήλωσή της μετά την πολύωρη κατάθεση που έδωσε την Τρίτη (21/6) στη ΓΑΔΑ και στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση της Πάτρας.

«Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, δεν θέλω να τοποθετηθώ για το περιχεόμενο της κατάθεσης. Ήταν μια ήρεμη διαδικασία αρκετά χρονοβόρα, Απάντησα σε ό,τι με ρώτησαν. Διηγήθηκα αρκετά περιστατικά έτσι όπως τα έχω ζήσει εγώ και μέχρι εκεί» είπε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας στο STAR.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου προσθέτει, μάλιστα, ότι «ακόμα και τώρα είμαι ένα εκατομμύριο τοις εκατό πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει τα παιδιά γιατί έβλεπα πως ήταν απέναντι τους και πώς τα κοιτούσε. Εμένα αυτό μου φτάνει για να έχω μια γνώμη».

Παρά, δε, το πόρισμα Καρακούκη-Καλόγρια που κατονόμασε την ασφυξία ως αιτία θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας η Δήμητρα Πισπιρίγκου δίνει ελάχιστες πιθανότητες αυτό να έχει γίνει από την αδερφή της.

«Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο για εμένα το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση» είπε χαρακτηριστικά η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αφήνοντας εντελώς εκτός από το κάδρο την 33χρονη.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ζήτησε, τέλος, «ηρεμία κατ’ αρχήν από όλους και ψυχραιμία. Να μην προτρέχουμε σε συμπεράσματα και περιμένω τουλάχιστον έστω και καθυστερημένα να δικαιωθούν τα παιδάκια μας»

Στο Star παρουσιάστηκαν και οι πρώτες πληροφορίες για το τι κατέθεσε στις 9 και πλέον ώρες που κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς που στην πρώτη εκτίμησή τους αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τη χρησιμοποιεί για άλλοθί της.

/* <![CDATA[ */
var bimber_shares_config = "{"debug_mode":false,"facebook_sdk":{"url":"https:\/\/connect.facebook.net\/en_US\/sdk.js","app_id":"","version":"v5.0"},"microshares":{"tpl":"

Leave A Reply

Your email address will not be published.