Πέμη Ζούνη: Τρώω μία, μου ανοίγει η μύτη και μένει έντρομος ο Άλκης

0 7

Στην πιο σοκαριστική σκηνή του σίριαλ “Κλείσε τα μάτια” αναφέρθηκε η Πέμη Ζούνη!

Μια αναδρομή στην επιτυχημένη σειρά «Κλείσε τα μάτια» έκαναν η Πέμη Ζούνη και η Ιωάννα Παππά, την Τρίτη,

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και το Μεγάλο Κανάλι επέστρεψε η Πέμη Ζούνη στα γυρίσματα του δημοφιλούς σίριαλ “Κλείσε τα μάτια” που έφερε την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Ένα όμορφο που συνέβη στα γυρίσματα στη Σύρο, στο σπίτι της Μαρίας και του άντρα μου, όταν είχαμε μια σκηνή ξύλου και φοβόταν ο Άλκης Παναγιωτίδης μην με χτυπήσει γιατί εγώ είμαι του ρεαλιστικού και δεν μπορώ τα δήθεν.

Του λέω, «μην ανησυχείς, ρε παιδί μου, καλύπτω το πρόσωπο με τα χέρια μου. Βάρα εσύ για να έχουμε την αίσθηση και να γίνει η σκηνή». Κατά τη διάρκεια της λήψης, λοιπόν, λέω «δεν τραβάω λίγο τα χέρια μου, να φάω καμία και να ανάψουν τα αίματα;» για τον ρόλο. Και τραβάω τα χέρια μου, τρώω μία, μου ανοίγει η μύτη και μένει έντρομος ο Άλκης!

«Χίλια συγνώμη» μου έλεγε και του απαντούσα, «δεν έγινε τίποτα και δεν το κατάλαβα καν». Απλώς το κακό είναι ότι ο κόσμος θα νόμιζε πως είναι ψεύτικο το αιματάκι που έτρεχε» τόνισε η Πέμη Ζούνη.

Επίσης, με τη σειρά της, η Ιωάννα Παππά δήλωσε πως “αυτό που μου συμβαίνει έντονα από τότε, σε σχέση με την Χριστίνα που ερμήνευσα, είναι ότι όλοι με λένε Χριστίνα Παππά!

Το δεύτερο είναι πως ήμουν στη Θεσσαλονίκη με παραστάσεις, τότε που παιζόταν η σειρά, με είδαν κάτι κοριτσάκια και άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν κατά πάνω μου! Νομίζω ότι περίμεναν να δουν και τον Χριστόφορο αλλά δεν ήταν εκεί τότε και αυτό είχε πάρα πολύ γέλιο».

Πηγή: newsit.gr

/* <![CDATA[ */
var bimber_shares_config = "{"debug_mode":false,"facebook_sdk":{"url":"https:\/\/connect.facebook.net\/en_US\/sdk.js","app_id":"","version":"v5.0"},"microshares":{"tpl":"

Leave A Reply

Your email address will not be published.