Νέα Δημοκρατία: Τι δείχνει έρευνα για τον Νότιο Τομέα – Ποιοι βουλευτές προηγούνται

0 8

Δίνουν και παίρνουν οι προεκλογικές έρευνες για υποψήφιους βουλευτές που έχουν την αγωνία να δουν που κυμαίνονται δημοσκοπικά. 

Σύμφωνα γκάλοπ που έγινε πρόσφατα από έγκριτη δημοσκοπική εταιρία για τον Νότιο Τομέα φαίνεται πως στο ανταγωνιστικό «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο προηγείται με διαφορά ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ακολουθεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, στην τρίτη θέση βρίσκεται ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στην τέταρτη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χάρης Θεοχάρης, ενώ την πεντάδα κλείνει η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη

Η έρευνα έγινε τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου και συζητήθηκε έντονα στα νότια. Η παραπάνω εικόνα δεν δείχνει να υπάρχει κάποια έκπληξη πέρα από το γεγονός ότι απουσιάζει ο Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος βέβαια ούτε στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις ήταν ψηλά αλλά στην κάλπη έδειξε πως έχει καλή σχέση με τον… σταυρό. 

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Οι σκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής και η περίπτωση του Σγουρού

ΠΑΣΟΚ: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα της Μιλένας Αποστολάκη – Πού θα δώσει τη μάχη του σταυρού

Νικήτας Κακλαμάνης: Το «ευχαριστώ» σε όσους του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια της υγείας του

Πηγή

Το άρθρο Νέα Δημοκρατία: Τι δείχνει έρευνα για τον Νότιο Τομέα – Ποιοι βουλευτές προηγούνται εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.


O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.