Πανελλήνιες 2022: Σήμερα η ανακοίνωση των βαθμών των Ειδικών Μαθημάτων

0 6

Σήμερα Τετάρτη στις 11 π.μ. θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων, των δύο μουσικών μαθημάτων και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του υπουργείου Παιδείας.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία που έλαβαν σε όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα στην ειδική εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους για τα ειδικά μαθήματα και τις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα) με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί στο gov.gr.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι, μέσω της εφαρμογής ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα: https://markcalc.it.minedu.gov.gr/, θα έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν το σύνολο των μορίων και για τις σχολές, τμήματα ή εισαγωγικές κατευθύνσεις, η εισαγωγή στις οποίες προϋποθέτει την εξέταση σε ειδικό μάθημα ή πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Προσεχώς, καταλήγει το υπουργείο, θα ανακοινωθούν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (ΕΒΕ) που αντιστοιχούν σε κάθε σχολή ή τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν από το ΥΠΑΙΘ. 

Διαβάστε επίσης

Συγκινητική ιστορία στη Βόρεια Εύβοια: Ρουμάνος πυροσβέστης που πέρυσι έσβηνε φωτιές, φέτος ήρθε για διακοπές (Photo)

Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό – Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς (Photos/Videos)

Ηλεία: Καρχαρίας ξεβράστηκε σε παραλία της Ζαχάρως – Για «αλεπού» μιλούν οι γνώστες

Πηγή

Το άρθρο Πανελλήνιες 2022: Σήμερα η ανακοίνωση των βαθμών των Ειδικών Μαθημάτων εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.


O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.