Ημερομηνία πρεμιέρας για το “Garfield” με τον Chris Pratt

0 7
Ημερομηνία πρεμιέρας για το “Garfield” με τον Chris Pratt

Ημερομηνία πρεμιέρας για το “Garfield” με τον Chris Pratt

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Sony Pictures σε συνεργασία με την Alcon Entertainment ετοιμάζουν μία ολοκαίνουργια animated ταινία του Garfield. Ο λαίμαργος γάτος θα επιστρέψει στους κινηματογράφους με τη φωνή του Chris Pratt και πλέον ξέρουμε πότε ακριβώς θα γίνει αυτό.

Συγκεκριμένα, η Sony Pictures μόλις επιβεβαίωσε ότι το Garfield θα παίξει στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο του 2024. Μάλιστα, σε αυτό το φιλμ, τη φωνή του να δώσει και ο Samuel L. Jackson, ο οποίος θα παίξει ένα ολοκαίνουργιο χαρακτήρα, τον Vic πατέρα του Garfield.

Στην παραγωγή επίσης βρίσκονται αξιόλογα ονόματα όπως ο υποψήφιος για Όσκαρ, David Reynolds του “Finding Nemo” στο σενάριο και ο Mark Dindal (Chicken Little) στη σκηνοθεσία. Το δίδυμο αυτό παλαιότερα μας χάρισε το The Emperor’s New Groove της Disney.

Για την ιστορία, ο Garfield έχει εμφανιστεί ξανά στη μεγάλη οθόνη με το υβρίδιο live-action/κινουμένων σχεδίων φιλμ “Garfield” το 2004 και το sequel του, “Garfield: A Tail of Two Kitties” στις οποίες ο Bill Murray δάνειζε τη φωνή του στον πρωταγωνιστή.

Το Garfield θα κάνει ντεμπούτο στους κινηματογράφους στις 16 Φεβρουαρίου 2024. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Πηγή unboxholics.com

Πηγή TechWar.GR

Το άρθρο Ημερομηνία πρεμιέρας για το “Garfield” με τον Chris Pratt εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.


O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.