Συμμετέχει ο Masahiro Ito στο project;

0 29
Silent Hill

Silent Hill

Το Silent Hill θα έχει τη συνεργασία του Masahiro Ito; Αυτό φαίνεται όλο και πιο πιθανό, ειδικά υπό το φως των τελευταίων διαρροών σχετικά με το παιχνίδι (ή μάλλον, ένα από τα παιχνίδια) που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή στην Konami. Ο Okami έχει κάνει έναν απολογισμό των λεπτομερειών που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής.

Στη διαρροή με τις πρώτες εικόνες του Silent Hill υπήρχαν αρχικά και έργα που δημιουργήθηκαν από τον Ito, και αυτό ήταν που προκάλεσε την παραβίαση του DMCA, με αποτέλεσμα το μπλοκάρισμα του λογαριασμού του DuskGolem.

Εφόσον το εν λόγω υλικό είναι πιθανότατα νόμιμο, τότε, ομοίως, όλες οι προηγούμενες δηλώσεις θα μπορούσαν να είναι βάσιμες. Τι έχει ειπωθεί λοιπόν μέχρι στιγμής; Ότι το project είναι μια κοινή παραγωγή με διάφορες ομάδες ανάπτυξης που συνεργάζονται μεταξύ τους, μεταξύ των οποίων και η Sony, ενώ συμμετέχει και ο Masahiro Ito, ο οποίος έχει κάνει αρκετές δηλώσεις σχετικά με το θέμα.

Οι αναφορές στο SMS συνδέονται με προηγούμενες φήμες σχετικά με έναν από τους μηχανισμούς που θα βλέπαμε στο Silent Hills, το ακυρωμένο παιχνίδι του Hideo Kojima, αλλά υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες που ο DuskGolem πιστεύει ότι θα μπορούσαν να αποτελέσουν spoiler.

Πηγή technoid.gr

Πηγή TechWar.GR

Το άρθρο Συμμετέχει ο Masahiro Ito στο project; εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.
O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.