Γεωργία Μπίκα: Να επιβληθούν τα δικαστικά έξοδα στην 24χρονη ζητά ο εισαγγελέας (Video)

0 4

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση που απασχόλησε τη Θεσσαλονίκη τους προηγούμενους μήνες καθώς η εισαγγελική πρόταση για την 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της μόνο θετική δεν ήταν.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελική πρόταση για την 24χρονη Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει τον βιασμό της, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη καταλήγει στην κρίση πως «απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές».

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η εισαγγελέας προτείνει να πληρώσει η Γεωργία Μπίκα και τα δικαστικά έξοδα της προσφυγής σε βάρος του καταγγελλόμενου 27χρονου.

Όπως έγραψε το dikastiko.gr από την κύρια ανάκριση, που ολοκληρώθηκε πριν περίπου δύο μήνες, δεν κατέστη άλλος κατηγορούμενος πέραν του 27χρονου καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε η αρχική καταγγελία της παθούσας περί ομαδικού βιασμού.

Μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν την κοπέλα να επιστρέφει στο πάρτι, μετά την πρώτη αποχώρηση της, από το ξενοδοχείο και, στη συνέχεια, να ακολουθεί τον κατηγορούμενο οικειοθελώς.

Η ίδια κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητο της. Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου, όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η ανάληψη των τριχών θα δείξει τις κινήσεις της μητέρας» (Video)

Δηλώσεις-σοκ από μάρτυρα υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Το μόνο του λάθος ήταν ότι τη λάτρευε» (Video)

Παλαιό Φάληρο: Μαχαίρωσε τη μητέρα του 2 φορές στην καρδιά, έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Πηγή

Το άρθρο Γεωργία Μπίκα: Να επιβληθούν τα δικαστικά έξοδα στην 24χρονη ζητά ο εισαγγελέας (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.


O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.