Πορτογαλία: Μπλόκο στην πώληση έπαυλης 10 εκατ. ευρώ που ανήκει στον Αμπράμοβιτς

0 5

Μπλόκο στην προσπάθεια του Ρομάν Αμπράμοβιτς να πουλήσει μια έπαυλη αξίας 10 εκατ. ευρώ έβαλε η Πορτογαλία, σύμφωνα με την εφημερίδα Publico.

O πρώην ιδιοκτήτης της Τσέλσι, ο οποίος υπόκειται πλέον σε κυρώσεις από την ΕΕ και τη Βρετανία, προσπάθησε να πουλήσει το ακίνητο 15 ημέρες πριν την έναρξη της εισβολής, μέσω της  εταιρείας Millhouse Views.

Η κίνηση του Αμπράμοβιτς έγινε αντιληπτή από την μεγαλύτερη τράπεζα της Πορτογαλίας, την Caixa Geral de Depositos, η οποία ειδοποίησε τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει αποκτήσει την πορτογαλική υπηκοότητα το 2021, καθώς υποστήριξε πως έχει καταγωγή από τους Σεφαραδίτες Εβραίους που εκδιώχθηκαν από την Ιβηρική χερσόνησο κατά τη διάρκεια της μεσαιωνικής Ιεράς Εξέτασης.

Το ακίνητο που προσπάθησε να πουλήσει ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος βρίσκεται στο οικόπεδο 17 της περιοχής San Lorenzo North της Quinta do Lago.

Διαβάστε επίσης:

Αμπράμοβιτς: Παγώνουν περιουσιακά στοιχεία, αξίας 7 δισ. ευρώ στο πλαίσιο των κυρώσεων


Πηγή Cryptonomist.gr

Το άρθρο Πορτογαλία: Μπλόκο στην πώληση έπαυλης 10 εκατ. ευρώ που ανήκει στον Αμπράμοβιτς εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.


O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.