Η Microids και η κινεζική bilibili εκδίδουν το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

0 22
Η Microids και η κινεζική bilibili εκδίδουν το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

Η Microids και η κινεζική bilibili εκδίδουν το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

Η εκδοτική εταιρεία Microids ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την υπογραφή μιας συμφωνίας για τη διεθνή κυκλοφορία των εμπορικών εκδόσεων του F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch. Το F.I.S.T., που κυκλοφόρησε αρχικά σε ψηφιακή μορφή πριν από λίγους μήνες σε PS5, PS4, Steam και Epic Games Store, είναι ένα 3D Metroidvania action game σε ένα dieselpunk κόσμο, το οποίο αναπτύχθηκε από την TiGames και εκδόθηκε από τη bilibili. Η εμπορική έκδοση για PlayStation®5, PlayStation®4 και Nintendo Switch θα παραχθεί από τη Microids και θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2022.

 

«Θεωρούμε πως αυτή η συνεργασία για την κυκλοφορία του F.I.S.T. σε εμπορική μορφή έχει ιδιαίτερο νόημα για τη bilibili Game. Ελπίζουμε οι παίκτες όλου του κόσμου να ανακαλύψουν τις σπουδαίες προοπτικές των κινεζικών indie games», δήλωσε ο Zhang Feng, SVP της bilibili.

 

 

«Μετά την κυκλοφορία του F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch λάβαμε πολλά καλά σχόλια από παίκτες σε όλο τον κόσμο και μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις αφορούσε στην κυκλοφορία του σε εμπορική μορφή στην Ευρώπη και στην Αμερική», σχολίασε ο Zhang Tao, CEO/Producer της TiGames. «Ευτυχώς, με τη βοήθεια της bilibili και της Microids, έχουμε πλέον την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. Ελπίζουμε οι εμπορικές εκδόσεις να προσφέρουν στους παίκτες που διψούν για προκλήσεις μια απολαυστική περιπέτεια στην Torch City. Ευχαριστούμε όπως πάντα για τη θερμή υποστήριξη!»

 

«Αυτή η συμφωνία ακολουθεί την πρόσφατη ίδρυση του γραφείου μας στην Κίνα και σηματοδοτεί ένα νέο επίτευγμα στην ανάπτυξη της δραστηριότητάς μας σε αυτή τη σημαντική περιοχή, με την υποστήριξη των σημαντικότερων τοπικών εταιρειών video games», είπε ο says Yves Blehaut, Senior VP Strategic Partnerships της Microids.

 

«Η ενασχόληση με τις εμπορικές εκδόσεις του F.I.S.T. αποτελεί μια συναρπαστική νέα πρόκληση για εμάς», πρόσθεσε ο Wenbin Zhang, Greater China Market Development Director της Microids. «Είναι μεγάλη τιμή που συνεργαζόμαστε με την TiGames και τη bilibili. Ανυπομονούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του παιχνιδιού διεθνώς προσφέροντας την εμπειρία μας σε ότι αφορά στην έκδοση και στη διανομή του!»


 

Τι είναι το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

 

Πριν από έξι χρόνια, η Legion εισέβαλε και αποίκισε την Torch City, που αρχικά κατοικούταν από ζώα. Ο Rayton, ένας πρώην στρατιώτης της αντίστασης, ζει σε απομόνωση από τότε. Όταν ο φίλος του συλλαμβάνεται, ο Rayton ανακτά τη μηχανική γροθιά του και αποφασίζει να αντισταθεί. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι θα εμπλακεί σε ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο ανάμεσα στη Gang, στη Resistance και στη Legion.

 

Το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, που αναπτύχθηκε από την TiGames στη Σαγκάη, είναι ένα 3D Metroidvania action game με πρωταγωνιστή ένα λαγό που κρατά μια γιγάντια μηχανική γροθιά σε ένα πρωτότυπο dieselpunk κόσμο. Ένας μεγάλος αριθμός γρίφων και προκλήσεων κρύβονται σε ένα ιδιαίτερο και αλληλένδετο χάρτη του κόσμου, που αξίζει να τον εξερευνήσετε. Το F.I.S.T. προσφέρει πολλά όπλα, μεγαλόπρεπα combos, αναβαθμιζόμενες ικανότητες και μια hardcore, arcade εμπειρία. Η Unreal Engine 4 προσφέρει κορυφαία οπτική ποιότητα, με απεικόνιση που στηρίζεται στους κανόνες της Φυσικής και με εξαιρετικά λεπτομερείς επιφάνειες. Το παιχνίδι γνώρισε μεγάλη απήχηση όταν κυκλοφόρησαν οι ψηφιακές εκδόσεις του, με τη βαθμολογία του αυτή τη στιγμή σε PC και PS5 να αγγίζει το 80 στο Metacritic.Οι εμπορικές εκδόσεις του F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch για PlayStation®5, PlayStation®4 και Nintendo Switch θα κυκλοφορήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2022.

 

 

Πηγή

Πηγή TechWar.GR

Το άρθρο Η Microids και η κινεζική bilibili εκδίδουν το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.


O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.