Μαρία Φιλίππου: «Είχα θυμό στο διαζύγιο, δεν ήταν δική μου επιλογή, ζήτησα βοήθεια…» (video)

0 16

Η ηθοποιός Μαρία Φιλίππου μίλησε στην έκπομπη Στούντιο 4 για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το διαζύγιο της και το γεγονός ότι χρειάστηκε να απευθυνθεί σε ειδικό για να το ξεπεράσει.

«Είχα θυμό μέσα στο διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς δική μου επιλογή. Μπορεί μια σχέση να έληξε αλλά εγώ, ας πούμε δεν ήθελα να λήξει. Βασικά, δεν ήθελα να διαλυθεί η οικογένεια και όταν δεν είσαι εσύ αυτός που το αποφασίζεις, κάπως δεν σου αρέσει. Η λογική μου μπορεί να μου λέει ότι πρέπει να κάνω αυτό, αλλά το συναίσθημα μου έλεγε άλλα. Συνήθως το συναίσθημα εμένα δεν με ξεγελά, οπότε ακολουθώ αυτό», είπε η Μαρία Φιλίππου και συνέχισε:

«Η σχέση είχε τελειώσει αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη να το δεχθώ. Ίσως γιατί είχα τα παιδιά και μπορεί και αυτό να είναι λάθος. Μου πήρε τρία τέσσερα χρόνια… Μπορεί να μη μου έχει φύγει και εντελώς, μπορεί και να το παίζω -χωρίς να σημαίνει ότι θέλω να γυρίσω. Ένας χωρισμός είναι απώλεια.

Προσπαθώ να δω αν με αυτόν τον άνθρωπο που έχω δύο παιδιά και τον αγαπώ, μπορούμε να συνυπάρξουμε κάτω από νέες συνθήκες και οι τέσσερις. Πιστεύω πως μπορούμε».

«Ζήτησα βοήθεια αρχικά για τα παιδιά μου. Αφού το έκανα αυτό, εγώ ένιωθα λίγο χαμένη. Πήγα σε δύο τρεις ψυχολόγους… Ευτύχησα γιατί είχα καλούς φίλους», σημείωσε η Μαρία Φιλίππου.

Διαβάστε επίσης:

Αύγουστος Κορτώ: Ο Τάσος είναι το κίνητρό μου – Ό,τι κάνω γίνεται για να το μοιραστώ μαζί του (video)

Μπέτι Μίντλερ: Χαμός στα social σε σχόλιο της για τον θηλασμό

Τζέισον Μομόα: Ζήτησε συγγνώμη για τις φωτογραφίες που τράβηξε στην Καπέλα Σιστίνα (Video)

Πηγή

Το άρθρο Μαρία Φιλίππου: «Είχα θυμό στο διαζύγιο, δεν ήταν δική μου επιλογή, ζήτησα βοήθεια…» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.


O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.