Τζένι Γκαρθ: Ποιες σκηνές του «Beverly Hills» αρνείται να παρακολουθήσει

0 18

Μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές των ’90s ήταν αναμφισβήτητα το Beverly Hills και σχεδόν όλοι οι έφηβοι (και όχι μόνο) εκείνης της εποχής είχαν επηρεαστεί από τα «χτυποκάρδια» και τις «κόντρες» μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Κέλι αποτελούσε το «μήλον της έριδος» για τους πρωταγωνιστές και ο ρόλος της είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους ένθερμους fans της σειράς.

Η ίδια μάλιστα εξήγησε σήμερα τι ήταν αυτό που δεν της άρεσε στην πλοκή

Η ηθοποιός που είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό με τον ρόλο της Κέλι στη δημοφιλή σειρά των ’90ς, «Beverly Hills» αποκάλυψε πως υπάρχουν κάποιες σκηνές, τις οποίες ακόμα και σήμερα, δεν θέλει να παρακολουθήσει.

Μιλώντας στο podcast του Hollywood Life, η Τζένι Γκαρθ παραδέχτηκε πως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δει τις σκηνές με το «ερωτικό τρίγωνο» ανάμεσα στον χαρακτήρα της, την Μπρέντα και τον Ντίλαν.

Όπως εξήγησε, την περίοδο που γυριζόταν η σειρά, το συγκεκριμένο «τρίγωνο» την είχε επηρεάσει πολύ στην πραγματική της ζωή.

«Οι φανς ασχολούνταν πολύ με το ερωτικό τρίγωνο σε εκείνη τη σειρά. Είχε “προκαλέσει” πολλούς. Οπότε, τώρα το βλέπω κι εγώ και μου είναι δύσκολο, γιατί δεν μου αρέσει η θέση, στην οποία βρέθηκε η Κέλι, ούτε ο τρόπος που φέρθηκε ο Ντίλαν στις δύο κοπέλες. Δεν θέλω να το βλέπω, δεν μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως τόσο η ίδια, όσο και το τηλεοπτικό κοινό, αντιλαμβάνονται τη σειρά «σαν να είναι μια πραγματικότητα». «Ο κόσμος “τα παίρνει” με κάποια πράγματα, οπότε πλέον, τα βλέπω κι εγώ διαφορετικά», εξήγησε. Πρόσθεσε μάλιστα, πως η ίδια δεν εγκρίνει τη συμπεριφορά του χαρακτήρα της και καταλαβαίνει ότι την έχει επηρεάσει και στην πραγματική της ζωή.

«Με επηρέασε σαν άνθρωπο, γιατί τότε ήταν η ζωή μου αυτή η σειρά. Οι αναμνήσεις μου από το πανεπιστήμιο ήταν τα γυρίσματα του Beverly Hills. Το να εμπλακώ σε αυτή τη δραματική σειρά και να αφήσω τους χαρακτήρες να μπουν στη ζωή μου, ήταν ένα βάρος που κουβαλάω ακόμα σαν ενήλικας. Αλλά πλέον, προσπαθώ να το αναλύω και να το βλέπω από άλλη οπτική. Βλέπω τον εαυτό μου από διαφορετική σκοπιά. Ίσως να με έχει βοηθήσει αυτό, να νιώθω περισσότερη συμπόνια για τον εαυτό μου, το ταξίδι και την εμπειρία μου», είπε κλείνοντας η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Χαρδαβέλλας: Στις γυναίκες που ήμουν μαζί αναζητούσα τη μητέρα μου

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η Ελευθερία Βιδάκη αυτοκτόνησε σε μια κρίση λοχείας – Ήταν μια δραματική στιγμή (video)

Μαρία Φιλίππου: «Είχα θυμό στο διαζύγιο, δεν ήταν δική μου επιλογή, ζήτησα βοήθεια…» (video)

Πηγή

Το άρθρο Τζένι Γκαρθ: Ποιες σκηνές του «Beverly Hills» αρνείται να παρακολουθήσει εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.
O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.