«Έχασα όλη μου την περιουσία, είμαι φτωχή»

0 28


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022, 00:11

Η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογείται: «Έχασα όλη μου την περιουσία, είμαι φτωχή»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» ήταν η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για την οικονομική καταστροφή που βίωσε όταν εμπιστεύτηκε φιλικό της πρόσωπο.

«Μέσα σε αυτήν την επταετία έχασα όλη μου την περιουσία γιατί μου έχει μείνει κάτι από τη χαζοτσιχλόφουσκα κι εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο. Τα έδωσα όλα σε σχολή χορού και ξαφνικά δεν πληρώθηκε τίποτα. Είχα δύο σχολές κι επειδή έκανα θέατρο και διάφορα δεν προλάβαινα και την εμπιστεύτηκα σε μία δήθεν φίλη, που ήταν αυτός ο σατανάς ο καταραμένος που μπήκε στη ζωή μου και δεν πλήρωνε ούτε ΙΚΑ, ούτε υπαλλήλους, ούτε ενοίκια και χάνω σπίτια», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ κακώς είχα αφήσει την προσωνυμία διαχειρίστρια. Δεν είχα τίποτα αλλά ήθελα να έχω την καλλιτεχνική επιμέλεια της σχολής. Είχα δώσει τη σχολή στην κυρία, να την κάνει ο Θεός, κι εγώ θα δίδασκα. Αυτή με φόρτωνε με ενοίκια κ.ά. και ξαφνικά πριν από αυτά χρόνια μου έρχονται όλα κι έχασα το σπίτι μου στο Μάτι, που μου το χάρισε ο αγαπημένος μου Φρέντυ κι έχασα όλη μου την περιουσία. Είμαι φτωχή».

Περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022, 00:12

Πηγή

Το άρθρο «Έχασα όλη μου την περιουσία, είμαι φτωχή» εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.


O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.