Σωτήρης Κοντιζάς: Η χιουμοριστική ανάρτησή του, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη

0 18

Οι κριτές του MasterChef, εκτός από συνεργάτες, φαίνεται να είναι και πολύ καλοί φίλοι.

H πρόσφατη ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά έρχεται να επιβεβαιώσει την όμορφη χημεία που υπάρχει μεταξύ τους, η οποία είναι και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του MasterChef.

Πιο συγκεκριμένα, ο σεφ ανέβασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο Σωτήρης Κοντιζάς ποζάρει χαμογελαστός, δίπλα στους συνεργάτες και φίλους του. Ο Πάνος Ιωαννίδης επίσης φωτογραφήθηκε, έχοντας ένα εξίσου πλατύ χαμόγελο.

Αντίθετα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος στο γέλιο του και αυτό ήταν που σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Η ζωή είναι μικρή. Να χαμογελάτε όσο περισσότερο μπορείτε. Είτε έχετε (αριστερά-μέση) είτε δεν έχετε δόντια (δεξιά)», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του».

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα του Tin Soldier – Αποσβολωμένοι τον κοιτούσαν οι πολίτες (video)

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Κατέθεσε η Κέιτ Μος – «Ο Τζόνι δεν με έσπρωξε ποτέ από τη σκάλα» (Photos/Video)

Μόργκαν Φρίμαν: Μπήκε στη «μαύρη λίστα» του Πούτιν – Γιατί εκνεύρισε τον Ρώσο Πρόεδρο (Video)

Πηγή

Το άρθρο Σωτήρης Κοντιζάς: Η χιουμοριστική ανάρτησή του, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.


O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.