Δείτε τον “Palpatine” στη σκηνή του Star Wars Celebration να τρελαίνει το κοινό με μια ατάκα (ΒΙΝΤΕΟ)

0 31
Δείτε τον "Palpatine" στη σκηνή του Star Wars Celebration να τρελαίνει το κοινό με μια ατάκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τον "Palpatine" στη σκηνή του Star Wars Celebration να τρελαίνει το κοινό με μια ατάκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Star Wars Celebration 2022 όπου δίνουμε το παρών ως Unboxholics και θα δείτε πλούσιο υλικό σύντομα, συμβαίνουν διάφορα σκηνικά ταυτόχρονα και ένα από αυτά ήταν στο ειδικό πάνελ που ήταν αφιερωμένο στον Ian McDiarmid

Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει εδώ και δεκαετίες τον εμβληματικό “Emperor Palpatine/ Darth Sidious” έχει ερμηνεύσει δεκάδες επικές ατάκες ανά τα χρόνια με τις περισσότερες να προέρχονται φυσικά από την prequel τριλογία. Την ώρα που έκλεινε η εμφάνισή του ένας φαν από το κοινό του ζήτησε να πει μια από τις εμβληματικότερες ατάκες του, εκείνη από τη σκηνή από το “Revenge of the Sith” όπου προσπαθεί να φέρει τον απελπισμένο Anakin Skywalker στη σκοτεινή πλευρά και ξεκινά να του διηγείται την ιστορία του “Darth Plageuis”.

Δεν ήθελε να χαλάσει το χατίρι στους χιλιάδες fans που βρίσκονταν εκεί ή παρακολουθούσαν σε livestream το event και ξεστομίζοντας το “Did you ever hear the tragedy of Darth Plageuis, the wise?” τρέλανε το κοινό του Celebration. 

Δείτε την στιγμή:

 

Πηγή unboxholics.com

Πηγή TechWar.GR

Το άρθρο Δείτε τον “Palpatine” στη σκηνή του Star Wars Celebration να τρελαίνει το κοινό με μια ατάκα (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.


O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.