“Το μυστήριο της κυρίας Κρίστι” της Μαρί Μπένεντικτ από τις εκδόσεις Ψυχογιός

0 9

Μεταξύ των καλύτερων τίτλων του 2021 σύμφωνα με το Amazon

Τι είναι αλήθεια και τι είναι επινόηση όταν η μεγαλύτερη συγγραφέας αστυνομικών ιστοριών εξαφανίζεται;

Ποιος ο ρόλος του άπιστου συζύγου της και τι έχει να κρύψει από όσους ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισής της;

Τον Δεκέμβριο του 1926 η Άγκαθα Κρίστι εξαφανίζεται. Οι ερευνητές βρίσκουν ένα άδειο αυτοκίνητο στις όχθες μιας βαθιάς και σκοτεινής λιμνούλας και τα μόνα στοιχεία είναι ίχνη από ρόδες τριγύρω και ένα γούνινο παλτό ξεχασμένο μέσα στο αυτοκίνητο – παράδοξο για μια τόσο κρύα νύχτα.

Ο σύζυγος της Άγκαθα, βετεράνος του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου, και η κόρη της δεν έχουν ιδέα πού μπορεί να βρίσκεται, έτσι οι Αρχές εξαπολύουν ένα ανθρωποκυνηγητό άνευ προηγουμένου για να ανακαλύψουν τι έχει συμβεί στην ανερχόμενη συγγραφέα αστυνομικών ιστοριών.

Έντεκα μέρες αργότερα, η Άγκαθα κάνει και πάλι την εμφάνισή της, το ίδιο μυστηριωδώς, ισχυριζόμενη ότι είχε πρόσκαιρα χάσει τη μνήμη της χωρίς καμία εξήγηση για την απουσία της.

Το αίνιγμα αυτών των χαμένων έντεκα ημερών εξακολουθεί να παραμένει άλυτο. Η διακεκριμένη συγγραφέας ιστορικών μυθιστορημάτων Μαρί Μπένεντικτ μας εισάγει στον κόσμο της εξαιρετικής αυτής γυναίκας και μας δίνει τη δική της εκδοχή για το μεγαλύτερο μυστήριο της κυρίας Κρίστι.

Συγγραφέας

Η ΜΑΡΙ ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ εργάζεται ως δικηγόρος με λαμπρή σταδιοδρομία δέκα και πλέον χρόνων σε κορυφαίες αμερικανικές δικηγορικές εταιρίες και ως νομική σύμβουλος σε μεγάλες επιχειρήσεις. Είναι αριστούχος απόφοιτη του Boston College, με πτυχίο στην Ιστορία και την Ιστορία της Τέχνης, και αριστούχος απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Boston University. Είναι επίσης συγγραφέας ευπώλητων ιστορικών μυθιστορημάτων με πρωταγωνίστριες γυναίκες που σημάδεψαν τις εξελίξεις, μεταξύ των οποίων The Only Woman in the Room, Carnegie’s Maid, Lady Clementine, The Personal Librarian, Her hidden genius. Ζει στο Πίτσμπεργκ με την οικογένειά της.

Πηγή

Το άρθρο “Το μυστήριο της κυρίας Κρίστι” της Μαρί Μπένεντικτ από τις εκδόσεις Ψυχογιός εμφανίστηκε πρώτα στο O-Efialtis.com.


O-Efialtis.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.